ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 23 Οκτωβρίου, 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η τελευταία ανακοίνωσή μας για την κρίση στη Μ. Ανατολή και το Παλαιστινιακό αναδημοσιεύτηκε αμέσως από το Ρωσικό πρακτορείο TACC με πολύ επαινετικά σχόλια για τις θέσεις μας: http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/19072139

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του TACC για τα επαινετικά σχόλια αλλά κυρίως γιατί με την αναδημοσίευση όλων των ανακοινώσεων του ΠΑΚΙΕΦ ενημερώνεται η ελληνική ομογένεια που ζει στη Ρωσική Ομοσπονδία και στερείται άλλης επαφής με την πατρίδα.

Παράλληλα είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε ότι τα ελληνικά ΜΜΕ και το ΑΠΕ αγνοούν συστηματικά τις ανακοινώσεις του ΠΑΚΙΕΦ για οποιοδήποτε ζήτημα με αποτέλεσμα να έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό να τους στέλνουμε τις ανακοινώσεις μας.

Παρόλα αυτά θα κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια στέλνοντας την ανακοίνωσή μας μαζί με τα σχόλια του TACC σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά δεν θα μας αγνοήσουν.

Στην ανάρτησή μας στην ιστοσελίδα μας μαζί με το δελτίο τύπου επισυνάπτουμε και την αναδημοσίευση του TACC μαζί με τα επαινετικά σχόλια.

                                                             Γιάννης Κοτσαηλίδης

                                                            Πρόεδρος του ΠΑΚΙΕΦ