Το Πανελλήνιο Κίνημα Ελληνορωσικής Φιλίας (PAKIEF) χαιρετίζει το IV Διεθνές Φεστιβάλ Χριστιανικού Πολιτισμού με θέμα «Ρωσία-Ελλάδα. Μαζί ανά τους αιώνες»

 

Το Πανελλήνιο Κίνημα Ελληνορωσικής Φιλίας (PAKIEF) χαιρετίζει το IV Διεθνές Φεστιβάλ Χριστιανικού Πολιτισμού με θέμα «Ρωσία-Ελλάδα. Μαζί ανά τους αιώνες».
Δυστυχώς, λόγω της δύσκολης κατάστασης στον κόσμο – προβλημάτων πανδημίας – δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος στο φεστιβάλ, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που φέτος το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Τβερ της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Θυμόμαστε και είμαστε περήφανοι για τα ιστορικά γεγονότα της φιλίας μας και, φυσικά, η εκδήλωσή σας χρησιμεύει ως συνέχεια των φιλικών και αδελφικών μας δεσμών. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι λαοί μας έχουν κοινές ιστορικές ρίζες. Διεθνές Φεστιβάλ Χριστιανικού Πολιτισμού με θέμα «Ρωσία-Ελλάδα. Μαζί ανά τους αιώνες» συμβάλλει άμεσα στην ενίσχυση της φιλίας και της αδελφότητας των λαών μας. Ευχόμαστε απ’ όλη την καρδία μας στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες του φεστιβάλ καλή υγεία και ανεξάντλητη ενέργεια.
Μετά τιμής,
Εκ μέρους του ελληνικού πολιτικού κόμματος Το Πανελλήνιο Κίνημα Ελληνορωσικής Φιλίας (PAKIEF)
Ο Πρόεδρος,
Ιωάννης Κοτσαηλίδης